Nowy serwis internetowy Fundacji

3.12.2014
Witamy w nowym serwisie internetowym Fundacji im. Stanisławy Leszczyńskiej w Oświęcimiu. Idąc z duchem czasu przyszła kolej na poprawę wizerunku naszej Fundacji oraz uruchomienie naszej strony internetowej z użyciem najnowszych technologi.
Oprócz informacji ogólnych o Fundacji znajdziecie tutaj Państwo najświeższe aktualności oraz informacje o naszych podopiecznych, gdzie bezpośrednio można dokonać wpłaty na konkretny, wybrany cel korzystając z serwisu transakcyjnego. Zachęcamy również do zapoznania się z informacjami o możliwości udzielenia i uzyskania pomocy.

Zachęcamy również do obserwowania naszego Twittera oraz fanpage w serwisie Facebook, gdzie na bieżąco informować będziemy Państwa o naszych działaniach.

Cieszymy się, że dołączyliśmy do grona organizacji wspierających drugiego człowieka. Naszym celem jest prowadzenie działalności na rzecz dzieci i młodzieży z rodzin w trudnej sytuacji życiowej lub materialnej oraz kobiet samotnie wychowujących dzieci.
load

Prezentujemy prace, uczestników warsztatów "Karuzela Sztuki"

Jest nam bardzo miło zaprezentować prace naszych młodych artystów:) Dzieci wspaniale pracują, a ich fantazja i zaangażowanie są godne podziwu:)  Więcej

Zapraszamy na bezpłatne warsztaty plastyczne

Warsztaty rozpoczynają się już 11 lutego 2015r.
Zapraszamy do zapoznania się plakatem informacyjnym oraz do udziału w warsztatach

Kontakt